Porumbel rasa Bronzat

Expozitie de porumbei Sannicolau Mare 2013


In perioada 29 Noiembrie - 1 Decembrie 2013 s-a desfasurat expozitia nationala de porumbei, gaini si iepuri, precum si Cupa Banatului organizate de catre UGCPPAMR si Asociatia Nako Sannicolau Mare. Este pentru a doua oara cand in Sannicolau Mare se organizeaza expozitia nationala. Asa cum am fost si la prima am ajuns si la a doua pentru a ma minuna de rasele minunate de porumbei prezente atat straine cat si romanesti. Au fost peste 2000 deexponate: 1750 porumbei, 130 gaini si 250 iepuri de la 255 crescatori.

Vremea frumoasa a tinut cu toti cei care au dorit sa viziteze expozitia de pasari si animale mici si chiar daca concomitent a avut loc expozitia de la Bekescsaba, Ungaria, atat crescatorii, cat si iubitorii de animale au fost in numar mare. Pentru cei care totusi nu au reusit sa ajunga va invit sa va uitati peste mini-filmuletul creat special cu majoritatea raselor de porumbei prezente la expozitie.

Vizionare placuta!

Daca iti place filmuletul da-i un "Like" sau un "+1".


Te invit sa imi lasi si un comment cu propria-ti parere legata de expozitie sau mini-filmuletul de prezentare a expozitiei de porumbei din Sannicolau Mare 2013!


Informatii porumbei:Made by ACKA

Copyright © 2009 - 2018 Acka Toate drepturile rezervate - www.acka.ro : Porumbei jucatori si zburatori