Contact porumbei Acka

Contact


Daca ai intrat la aceasta optiune poate te-ar interesa ceva de la mine (inscriere columbofili; parteneriate; reclama; anunturi porumbei: vanzare sau cumparare de porumbei; etc.), asa ca ma poti contacta la adresa:

acka_ro@yahoo.com

Pentru a te inscriere ca si columbofil, in lista crescatorilor de porumbei, trebuie sa-mi trimiti pe adresa de mail datele minime: nume si prenume; oras, judet; rasa(e) porumbei; telefon si/sau e-mail de contact; adresa site si/sau album online de poze (optional).

Iti place site-ul meu si vrei sa-l promovezi ... iata mai jos cateva logo-uri dintre care poti alege pentru a-l integra la tine in site. Ai doua posibilitati: sau sa dai pe poza click dreapta "copy" si apoi "save" ca sa salvezi poza si astfel sa o pui pe site-ul tau sau sa folosesti una din cele doua coduri HTML specific logo-ului care ti-ar placea.


Logo 1: Acka Porumbei − Standarde porumbei de ornament

Logo Acka Porumbei - Standarde porumbei de ornament

<a href="http://www.acka.ro/" target="_blank"><img border="0" src="http://www.acka.ro/logo_acka_standarde_porumbei_1.jpg" alt="Porumbei Acka - Standarde porumbei de ornament"></a>Logo 2: Acka Porumbei − Standarde porumbei de ornament

Logo Acka Porumbei - Standarde porumbei de ornament

<a href="http://www.acka.ro/" target="_blank"><img border="0" src="http://www.acka.ro/logo_acka_standarde_porumbei_2.jpg" alt="Porumbei Acka - Standarde porumbei de ornament"></a>


Multumesc anticipat tuturor celor care imi promovati site-ul!


Ti-a placut site-ul si mi-ai pus banner-ul la tine pe site? Ma poti anunta lasandu-mi un comment fie cu contul de Facebook, fie cu cel de pe Yahoo sau altele!


Optiuni:


Valid XHTML 1.0 TransitionalMade by ACKA

Copyright © 2009 - 2018 Acka Toate drepturile rezervate - www.acka.ro : Porumbei jucatori si zburatori