Porumbei de ornament - Urias Maghiar Porumbel Lahore Argintiu

Filme cu expozitii de porumbei


La Cluj a avut loc Expozitia Aniversara Albatros in perioada 12-14 Ianuarie 2018. Asociatia Columbofila Albatros a implinit 90 ani! Viziteaza Expo Albatros Cluj 2018.

La Oradea in perioada 24-26 Noiembrie 2017 Asociatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici CRISANA a organizat Cupa Crisana editia a IV-a in incinta Colegiului Tehnic Mihai Viteazul. Viziteaza Expo Oradea 2017.

La Beius in 26-28 Februarie 2016 a avut loc Expozitia de porumbei, pasari de curte, exotice si animale de blana in Sala Noua de Sport, langa Stadion. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Columbofila Beius. Ca la fiecare expozitie, te invit sa vezi ce a fost printr-un tur virtual specific a la Acka: Tur virtual - Expozitie porumbei, pasari de curte si iepuri Beius 2016.

In perioada 4-7 Februarie 2016, la Sala de Sport a Liceului Ana Ipatescu din Gherla, Asociatia Armenopolis a organizat expozitia de porumbei, pasari de curte si iepuri. Organizatorii mi-au trimis poze pentru a putea prezenta un mic video cu campionii prezenti la expozitie. Uita-te peste un mic Video Expo-Armenopolis Gherla 2016 - Campionii!.

In perioada 14-17 Ianuarie 2016, Asociatia Columbofila "Albatros" a organizat la Expo-Transilvania o expozitie frumoasa de porumbei, pasari de curte, animale de blana, exotice si cavia. Ca de obicei am mers la aceasta expozitie si am realizat un mic colaj de poze cu porumbeii expusi. Reviziteaza Expo-Albatros Cluj 2016.

Si in Oradea in 1 Martie 2015 a inceput primul targ de pasari si animale mici organizat de Asociatia Columbofila LOTUS: Video Targ Oradea - 1 Martie 2015.

Un nou an, o noua expozitie la Cluj intre 14-18 Ianuarie 2015. Organizatorii mi-au trimis o frumoasa prezentare a campionului Motat Ardelenesc pe ca te invit sa-l vizionezi: Campion Expo 2015 Cluj.

La Oradea in 2 Martie 2014 a inceput primul targ de pasari si animale mici din acest an. A fost organizat de Asociatia LOTUS Oradea. Ca la fiecare expozitie, de data asta te invit sa vezi ce a fost la acest targ prin filmuletele specifice a la Acka: Targ de pasari si animale Oradea.

Din pacate nu am ajuns la Expozitia de porumbei, gaini, pasari exotice si iepuri din Gherla, judetul Cluj care a avut loc in perioada 7-9 Februarie 2014, dar cu ajutorul organizatorilor am facut un filmulet cu frumoasele exemplare de pasari si iepuri prezenti la expozitie. Uramreste filmul cu Expozitia de pasari si iepuri din Gherla 2014, jud. Cluj.

In 24 - 26 Ianuarie 2014 s-a desfasurat Festivalul Raselor Campenesti din Muntenia in Pitesti. Te invit sa te uiti peste video-ul creat din pozele oferite de catre organizatori: Festivalul Raselor Campenesti - Pitesti 2014.

Asociatia Columbofila de agrement si sport "HENIU" Bistrita a organizat in perioada 24 - 26 Ianuarie 2014 expozitie columbofila judeteana in Bistrita. Te invit sa te uiti peste filmul creat special din pozele oferite de organizatori: Expo columbofila Bistrita 2014.

Asociatia Columbofila Albatros a organizat in perioada 15 - 19 Ianuarie 2014 expozitia locala de porumbei in Cluj. Pentru a vedea porumbeii expusi te invit sa te uiti peste prezentarea filmuletului specific: Expo locala porumbei Cluj 2014.

In 29 Noiembrie - 1 Decembrie 2013 UGCPPAMR, alaturi de Asociatia crescatorilor de pasari de rasa si ornament si animale de blana, "NAKO", au organizat editia XXVIII a expozitiei nationale si editia V a Cupei Banatului in Sannicolau Mare, judetul Timis. Te invit sa te uiti peste mini-filmuletul de prezentare: Expozitie de porumbei Sannicolau Mare 2013.

In perioada 16 - 20 Ianuarie 2013 s-a organizat expozitia de porumbei, pasari exotice si iepuri in Cluj in incinta Expo Transilvania. In primele 2 zile s-au primit exponatele si apoi s-a facut arbitrarea. Evenimentul a fost deschis publicului de Vineri. Asa cum ne-au obisnuit organizatorii din Cluj, expozitia a fost una mare cu multe pasari si alte animalute. Arunca o privire peste turul virtual creat special pentru tine: Video cu expozitia de porumbei din Cluj 2013.

Asociatia Crescatorilor de Pasari Buzau a reprogramat expozitia de porumbei, pasari si animale mici din luna februarie pentru perioada 1 - 4 Martie 2012 datorita conditiilor meteo nefavorabile din Buzau. Fa un tur virtual la: Expozitia de pasari si animale mici din Buzau 2012.

Am ajuns pana la urma si eu la expozitia de tineret din Cluj care a avut loc in 20-22 Ianuarie 2012 si am facut un filmulet cu minunatele exemplare de porumbei. Uramreste videoclipul cu Expozitia de porumbei din Cluj 2012.

In perioada 14 - 16 Ianuarie 2011, in Cluj, s-a desfasurat Expozitia Europeana de porumbei.

Expozitia nationala de porumbei, pasari si animale mici din Oradea a fost in data de 04-05 Decembrie 2010 la Sala Sporturilor Antonio Alexe. Intra sa vezi un mic film cu porumbeii de la expo.

Expozitia de porumbei din 2010 din Bihor va fi in data de 05-07 februarie la scoala din Sanmartin, organizat de catre Asociatia Nufarul Oradea. La deschiderea expozitiei, Sambata de la ora 9:00, va avea loc o lansare de porumbei si va fi prezenta si televiziunea ... pentru mai multe informatii click aici.

In luna Martie 2009 a avut loc expozitia de porumbei organizata de catre Asociatia crescatorilor de pasari de curte si animale de blana "Lotus" Oradea ... pentru mai multe informatii click aici.

In weekendul 7-8 Februarie 2009 a avut loc in Sanmartin, judetul Bihor, un eveniment special pentru columbofili - expozitia judeteana de porumbei organizata de catre Asociatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici "Nufarul", Oradea ... pentru mai multe informatii click aici.

Vizionare placuta!


Informatii porumbei:Made by ACKA

Copyright © 2009 - 2018 Acka Toate drepturile rezervate - www.acka.ro : Porumbei jucatori si zburatori